Perhosia ystävälle, ja keijuja

01.02.2007 at 20:02 (Kortit, Leimatut kortit) (, , )

Perhonen

Leimaa perhonen (FS561) ensin ohuelle suttupaperille. Post-it paper käy hyvin. Leikkaa irti ääriviivoja myöten. 

Leimaa perhonen nyt Distress Inkillä, Vintage Photo –värillä valkoiselle kartongille. Ennen kuin leimaat toisen perhosen vähän tämän päälle, peitä ensimmäinen aikaisemmin leikkaamallasi perhosella. Jatka näin kunnes perhosia on mielestäsi riittävän paljon. Tämä tekniikka on nimeltään masking. 

Väritä perhoset erivärisiksi. Tässä on käytetty puuvärejä. Leikkaa kartonki muutamaa milliä pienemmäksi kuin korttipohja ja kiinnitä se siihen. Leimaa tervehdys korttipohjan väriselle kartongille Vintage Photo –musteella, leikkaa irti ja kiinnitä korttipohjaan kohotarroilla. Kuvasta ei oikein näy, mutta perhosten siivillä on vielä vähän kimalleliimaa (Crystal Stickles SGG01872). 

Keiju

Tuputtele pienellä sienen palasella vaalealle kartongille vaalean väristä keltaista, vihreää, sinistä ja punaista. Värit voi jättää paikoin vaaleammiksi ja paikoin tummemmiksi. Leimaa keiju (FS559) vastaavilla tummemmilla sävyillä aina vastaavan värin päälle, esim. tummempi punainen punaisen päälle. Musteen kuivuttua leikkaa kaikki neljä keijua irti reunoja pitkin.

Kiinnitä keijut vaaleanruskean paperin päälle ja leikkaa paperi niin, että sivuille jää noin puolen sentin reunat ja alareunaan vähän reilummin. Revi alareuna. Leikkaa filmi-kuvioleikkurilla alareuna ja pujottele kultainen nauha siitä läpi. Jos reiät eivät mene tasan, jätä keskelle yksi ylimääräinen reikä väliin. Kiinnitä keijut nyt tummansiniselle korttipohjalle ja kiinnitä sydänhaaraniitti nauhan keskelle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: