Valkaistut kengät

01.02.2007 at 13:57 (Kortit, Leimatut kortit) (, , , )

Valkaistu kenkä

Tämän kenkäkortin tausta on tehty valkaisuaineella. ”Valkaisuaineleimasintyynyn” saat tehtyä helposti laittamalla taiteltu talouspaperinpala lautaselle tai pienelle tarjottimelle ja kostuttamalla paperi valkaisuaineella. Työpöytä ja vaatteet kannattaa suojata siltä varalta, että valkaisuainetta roiskahtaa. 

Se, miltä kortille valkaisuaineella leimattu kuva näyttää riippuu kortista. Jäljestä tulee aina erilainen ja se selviää vain kokeilemalla. Valkaisuainekuva tulee esille kortissa kuivuttuaan ja sitä voi nopeuttaa kuumailmapuhaltimella. 

Kenkäleimasin (FS570) on leimattu Brilliancen Victorian Violet –musteella (BIP17) valkoiselle kartongille, joka on leikattu sopivan kokoiseksi. Kulmiin on tehty reiät ja niiden päälle laitettu hopeiset eyelet-tarrat. Eyelet-tarrat on käteviä: ne näyttää ihan oikeilta eyeleteilta mutta niiden laittaminen on paljon helpompaa ja nopeampaa eikä niistä lähde kamala pauke. Parhaimmalta ne tietysti näyttää kun viitsii tehdä sopivan kokoisen reiän. Kenkäkuva on kiinnitetty kohotarroilla. 

’Onnea’ on kirjoitettu mini-ääriviivatarroilla (A1000S) hauskat tagit –tarralle (92047S). Tag-tarra on liimattu valkoiselle kartongille ja leikattu reunoja myöten irti ja kiinnitetty korttipohjaan hopeisella haaraniitillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: