Ja taas…

18.02.2007 at 22:17 (Kortit, Leimatut kortit) (, , )

… perhosia. Olen tainnut olla pienenä tyttönä ilman perhosleimasimia kun yhtäkkiä en muuta juuri osaakaan käyttää. Taas nimittäin syntyi pari uutta perhoskorttia – ensimmäisestä tuli äitienpäiväkortti.

Tämä kortti on tehty resist tekniikalla, olisikohan se suomeksi vaikka hylkimistekniikka. Idea on nimittäin se, että ensin leimataan (mieluiten kiiltävälle) paperille kuvia VersaMark-leimasintyynyllä, tässä siis perhosia (FS562) sikin sokin. Musteen annetaan kuivua hyvin tai kuivatetaan kuumailmapuhaltimella. Kun muste on ihan kuivaa, sienellä levitetään mustetta kauttaaltaan joka paikkaan ja musteen voi jättää vähän laikulliseksi tai käyttää useita eri värejä. Parhaiten tässä toimii dye-musteet ja tässä kortissa käytin Distress Ink – Tea Dye -mustetta. Talouspaperilla voi lopuksi vielä pyyhkäistä kortin pinnan niin että mahdollisesti VersaMarkin päälle jäänyt muste saadaan pois. VersaMarkin hylkii mustetta, joten kuvat jäävät lähes valkoisiksi.

Seuraavaksi leimasin samoilla perhosilla ja Distress Ink – Vintage Photo -musteella lisää perhosia, mutta hieman ohi VersaMark-kuvioista. Ja samalla musteella vielä omalle äidille -teksti alareunaa. Musteen kuivuttua kiinnitin kortin vähän suuremmalle mustalle paperille, kiinnitin mustan, ruskean ja keltaisen eyeletin alareunaan ja sitten kiinnitin koko kortin keltaiselle korttipohjalle.

Toisesta perhoskortista tuli kiitoskortti.

Tämä oli tosi helppo ja nopea. Perhonen (FS561) leimataan ensin mustalla (Brilliance Graphite Black) ja sitten VersaMarkilla vähän mustan päälle. VersaMarkin päälle on ripoteltu valkoista kohojauhetta (EP100) ja sulatettu kuumailmapuhaltimella. Koristeviiva (Koristekuviot) on leimattu mustalle ensin mustan perhosen alle ja sitten VersaMarkilla ja valkoisella kohojauheella valkoisen perhosen yläpuolelle. VersaMarkilla ja valkoisella kohojauheella on vielä leimattu sana Thanks irtokirjaimilla (Aakkoset). Taittokohtaan laitoin vielä hapsullista valkoista lankaa rusetille.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: