Kirja täynnä tähtiä

06.03.2007 at 15:37 (Minikirjat)

Käsi ylös, joka näki lauantaiyönä kuunpimennyksen! Itse olin niin väsynyt, etten luvannut jäädä sitä kyttäämään mutta niin vaan kurkin ikkunasta h-hetkellä. Hieno oli. Täällä se ainakin näkyi mahtavasti pilvettömältä taivaalta. Tämä kuva on pari viikkoa aikaisemmin kuunsirpistä ja venuksesta, joka on tällä hetkellä tosi kirkas heti kun vähänkin alkaa hämärtää. Vau. Joka ilta pitää niska kenossa olla sitä tuijottamassa.

Ja tästä sainkin hyvän aasinsillan seuraavaan aiheeseen, eli tekemääni synttärikirjaan. Pää alkaa olla sen verran harva, ettei siellä mikään tieto enää pysy ellei se ole kirjoitettu ylös. Siksi olen jo pitkään pohtinut, että pitäisi tehdä synttärikirja. Jokunen päivä sitten sainkin kuningasajatuksen, etten teekään normaalia kuukausijaottelua vaan teenkin kirjan horoskooppien mukaan. Tällaiselle taivaanrantojen tuijottelijalle kun on jostain kummasta kertynyt horoskooppileimasimiakin vaikka kuinka monta erilaista settiä.

Tällainen siitä tuli. Kuvittelin, että menisi ikä ja terveys ennen kuin saan sen valmiiksi, mutta sehän tulikin siltä istumalta ihan valmiiksi asti. Nähtäväksi jää, montako vuotta kestää ennen kun saan kaikki nimet ja päivät sinne kirjoitettua.

Koko kirja on tehty samalla systeemillä, eli joka merkin kannessa on kyseisen merkin kuva ja nimi ja tyhjillä sivuilla on pieni kuva merkistä. Kaikki leimaukset on tehty samalla mustalla musteella (paitsi kauris, joka on mustalla sivulla ja siksi leimattu valkoisella) ja vaikka merkkien sivut ovat kaikki eri värisiä ja vielä erilaisia kartonkeja, kokonaisuus näyttää yhtenäiseltä.  Tosi mukava projeksi!

Mainokset

7 kommenttia

 1. Sandy said,

  Voi ei, minulta meni kuunpimennys ohi ihan kokonaan!

  Synttärikirja on todella hieno ja horoskooppijako tekee siitä vielä hienomman. Olisi hienoa antaa / saada tuollainen lahjaksi.

  Tykkää

 2. Nani H said,

  Wautsi mikä synttärikirja!! Hankitko tuon ”kansion” valmiina vai väkersitkö senkin itse? Ihan mielettömän hieno idea!

  -Nani H

  Tykkää

 3. Sari said,

  Voi ei Sandy, menee monta vuotta ennen kuin tulee uusi pimennys! Tosin ihan tsäkällä mäkin sen huomasin olevan lauantaina – melkein se siis meni täälläkin ohi.

  Nani, kyllä se kirja on alusta loppuun itse väkerretty. Ihan pelkästä neliöstäkin esim. saa myös tosi kivoja kirjoja tehtyä. Reiät vain yhteen sivuun.

  Cockeripojat Oskar ja Tesla lähettävät terkkuja Myylle (voi mikä söpöliini!) 🙂
  -Sari

  Tykkää

 4. minna said,

  Tää on makee! Jos tuntuu, että et muuten keksi minikirjoille käyttöä, niin mulle saat tehdä tommosen synttärikirjan koska vaan 🙂

  Tykkää

 5. Sari said,

  OK, laitetaan korvan taakse: Kaikki ylimääräiset kirjat Minnalle 😉

  Tykkää

 6. Helena said,

  Mahtava tuo kirja! Täytynee itse kokeilla tuollaista myös. Kiitokset mahtavasta ideasta!

  Tykkää

 7. mrs vsop said,

  Onpa hieno kirja!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: