No onkos tullut kesä…

15.03.2007 at 20:50 (Kortit, Leimatut kortit) (, , )

Täällä on ollut aivan mahtava auringonpaiste jo useamman päivän ja lumi sulaa vauhdilla. Tuli ihan pakottava tarve tehdä kesäisiä kortteja.

Korttipohjan taustalla on kuviopaperia, joka on teipattu kiinni yksiväriseen paperiin. Hauskaa lomaa ja sandaalit on leimattu Distress Ink – mustard seed -värillä. Vaikka dye-muste ei yleensä käykään kohojauheen kanssa, Distress Ink käy. Tai ainakin silloin kun ei turhia jahkaile jauheen laittamisen kanssa. Tässä on siis käytetty väritöntä kohojauhetta (EP020). Sandaalit on sitten väritetty Glaze 3D -geelikynillä. Myös valkoinen osa on väritetty värittömällä kynällä, jotta sandaalit näyttävät kauttaaltaan kiiltäviltä ja oikeastaan ihan kuin muovisandaaleilta. Värin kuivuttua sandaalit leikattiin irti ääriviivoja myöten ja kiinnitettiin kuviopaperin kulmaan kohotarroilla.

Uikkarit ja kesäiloa (FS494) on leimattu Distress Ink – vintage photo -musteella ja päälle on laitettu väritöntä kohojauhetta. Kuten yläkortissa, tässäkin kuvat on väritetty Glaze 3D -kynillä. Päätin vaihteeksi leikata vähän vinoja kulmia eikä aina neliöitä tai suorakulmia. Uikkarikuvat on sitten teipattu vielä mahdollisen samanvärisen paperin päälle kuin mitä uikkarit ovat. Aurinko on itse asiassa vaan ympyröitä eikä mikään aurinko. Leimasin kolme ympyrää sisäkkäin Distress Ink – mustard seed -värillä ja päälle väritöntä kohojauhetta. Korttipohjan alareunassa on kuviopaperia ja leimatut kuviot on kiinnitetty sen päälle kohotarroilla.

Mainokset

1 kommentti

  1. Maria H. said,

    Aivan upeita kesäkortteja!! Näistäkin tuli monta kivaa uutta ideaa mieleen:-)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: