Pääsiäinen lähestyy

21.03.2007 at 20:23 (Leimatut kortit, Pääsiäiskortit)

Aika on mennyt ihan tyystin yhden askartelulistan swappeja tehdessä. Pääsiäinen kuitenkin lähestyy jo sellaista vauhtia, että tässäpä yksi nopeatekoinen kortti.

paasiainen

Korttipohjalle on ensin teipillä kiinnitetty pätkä sinivalkoruudullista nauhaa (N43006B). Tämä on muotonauhaa, joten sen reunoissa kulkee rautalanka. Mielestäni on helpompaa kun sen ottaa irti – se lähtee ihan vain vetämällä nauhan päästä. Munat on leikattu kartongista ja koristeltu tusseilla. Kun tussi on kuivunut, koristukset on korostettu Glossy Accentsilla (GA17042). Se kuivaa läpinäkyväksi ja koholle. Valkoiseen tagiin on leimattu ’Hauskaa Pääsiäistä’ (FS455), reiän päälle on laitettu sininen eyelet-tähtitarra (91135B) ja tagi on kiinnitetty vaaleansinisellä nauhalla korttipohjaan. Pääsiäismunat on kiinnitetty Glossy Accentsin kuivuttua kaksipuoleisella teipillä korttipohjaan, ja keskimmäinen muna kohotarroilla. Ja siinä kaikki.

Mainokset

3 kommenttia

 1. HeidiN said,

  Ihana kortti, tuostahan saakin kivan idean pääsiäiskortteihin! 😉
  Missähän vaiheessa nuo kilpailun tulokset julkistetaan?
  Palan halusta päästä näkemään muiden tuotoksia nimittäin!

  Tykkää

 2. Sari said,

  Heidi, hyvä että ideoita irtoaa!

  Kyllä mä yritän aika pian ne kilpailun tulokset saada. Pitää vaan vielä skannata kaikki kortit ja saada ne sivuille esille ja sitten se vaikein vaihe, eli pitäisi osata päättää se voittaja (vielä ei ole aavistustakaan mihin järjestykseen ne järjestyy). Menee vielä tässä yöunet sillä se ei tule olemaan helppoa. Siellä on paljon hienoja kortteja!

  Tykkää

 3. Heidi said,

  Juu, ei tässä mitään hätää ole, satun vain olemaan vähän kärsimätön ihminen toisinaan :D. Ja varmasti on paljon hienoja kortteja. Kun katselee noita gallerian kuvia tuolla sivuilla, niin siitä saa jo viitettä paljon!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: