Siivouspäivä

11.06.2007 at 21:12 (Leimatut kortit)

Pöydän siivoaminen on hidasta hommaa. Taas löytyi sieltä uumenista kaikenlaista keskeneräistä mikä piti sitten tehdä valmiiksi.

tela1

Tämä tausta on taannoisesta telasessiosta. Leikkasin sen sopivan kokoiseksi neliökorttipohjalle ja kiinnitin sen kaksipuoleisella teipillä. Kapea suikale vaaleanruskeaa kartonkia on kiinnitetty koko kortin korkeudelle. Sandaalit (FS573) on leimattu koholeimasintyynyllä kiiltäväpintaiselle kartongille ja embossattu valkoisella kohojauheella. Distress inkin mustard seedillä sientä käyttäen hankasin koko pinnan keltaiseksi ja pyyhin sitten ylimääräiset värit pois talouspaperilla. Sandaalit on sitten kiinnitetty ruskealle kartongille, joka on kiinnitetty korttipohjalle vaaleanruskean suikalleen päälle kohotarroilla. Kesäiloa (FS494) on sitten vielä leimattu alareunaan distress inkin vintage photo -musteella.

rollagraph

Tämä tausta puolestaan on Rollagraphsessiosta. Jälleen leikkasin sen korttipohjalle sopivan kokoiseksi ja kiinnitin sen kaksipuoleisella teipillä. Kulmiin laitoin vielä haaraniitit. Alareunaan leimasin korttipohjan väriselle kartonkisuikaleelle ’Hurjasti onnea’ (FS575) ja embossasin valkoisella. Toisen pään kulmat pyöristin ja sitten vain kaksipuoleisella teipillä taas kiinni korttipohjaan.

rollagraph2

Tämä on myöskin Rollagraphsessiosta. Enkelit on väritetty puuväreillä. Teen näistä enkeleistä aina riemunkirjavia ja siitä tulee aina lasten värityskirjat mieleen. Leikkasin enkeleistä juuri korttipohjan levyisen pätkän ja kiinnitin mustalle paperille. Tällä kerralla paperi ei yllä sivuille ollenkaan, vain ylä- ja alapuolelle ja sinnekin jätin sen vähän vajaaksi molemmista päistä. Sitten vain korttipohjalle kaksipuoleisella teipillä. En ole tainnut tehdä näitä enkeleitä koskaan ilman Glossy Accentsiä. Niissä kun on raitoja, ruutuja ja palloja – niihin on ihan pakko tujauttaa Glossy Accentsiä. Vielä tämä kaipaisi vaikka jotain tekstiä mutta ’enkelin siunausta elämääsi’ on tähän vähän liian tylsä…Ennemminkin jotain tyyliin ’give me wings and I will fly’… Täytyy jättää vielä hautumaan. Mutta jos tulee ihan lyhyt teksti, se tulee oikeaan alalaitaan, jos taas jotain pidempää, se tulee yläreunaan. Hei, ’enkeleitä, onko heitä?’ Sehän olisi vaihteeksi suomeksi. Täytyypä katsoa mitä siitä yön yli nukuttua tuumaan.

2 kommenttia

 1. Katja said,

  Enkeleistä tuli ekana mieleen se Mikko Kuustosen laulu, ”enkelit lentää sun uniin”. 🙂 Ehkä ei kuitenkaan. Minusta tuo ei kaipaa tekstiä, olisi hyvä kirjekortti.
  Onpa muuten hyvän näköinen tuo valkoisella embossattu teksti tummalla!

  Tykkää

 2. Sari said,

  Kiitos Katja, laitankin tuon “enkelit lentää sun uniin” korvan taakse. Se ehkä vaatisi vähän hempsakammat enkelit kylläkin. Vaikka nämä samatkin mutta hempeimmillä väreillä. Vähän talvisimpiin tai joulusimpiin taas sopisi ”lumi teki enkelin eteiseen”. En kyllä yhtään muista kenen laulu se on (olen tosi surkea suomalaisen musiikin suhteen). Täytyiskin kyllä ehkä vähän soitella suomalaista musaa vaihteeksi jos sieltä löytyisi muitakin hyviä. Ei vain taida kokoelmasta löytyä muuta kun pari Hectoria, J.Karjalaista ja Eppuja. Niin ja Juicea. Tosin ne parhaimmat ”one linerit” saattaa kyllä löytyä just noista 😉 Ette muuten arvaa mitä soi taustalla parhaillaan. Stereo MC’s 🙂

  Valkoinen kohojauhe näyttää tosi hyvältä tummalla taustalla. Ja myös esim. värittömällä vellumilla. Sitä (siis valkoista kohojauhetta) tulee käytettyä ihan liian vähän.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: