Sekameteliä

01.07.2007 at 12:20 (Leimatut kortit, Uutuudet)

Ja lisää kortteja: 

mona

Mona Lisa on leimattu jo iät ajat sitten – se löytyi pöydällä olleesta kasasta. Se on leimattu alkoholitaustan päälle ja liimattu sitten mustalle paperille. Korttipohja on leimattu kullanvärisellä musteella ja viivoilla (FS616). Kruunu (FS612) on leimattu ja embossattu kullanvärisellä kohojauheella ja leikattu irti. Se on kiinnitetty Monan päähän kohotarroilla.

tag-kortti

Ja viivoja edelleen. Korttipohjan tausta on leimattu VersaMarkilla ja viivoilla (FS616). Väritin VersaMarkerilla joitakin viivojen välejä. Eikö näytäkin ihan puulta?! Nämä on näitä Junipan lähettämiä tagejä ja kehyksiä (kiitos Junipa, ne toimii hyvin!). Pikkukehyksen aukkoon teippasin pätkän kullanväristä päällystettyä rautalankaa joka toimii tuolle nauhalle solkena. Tai siis sen soljen piikkinä. Nauhan olisi voinut laittaa ihan noin vain sinne kehyksen taakse mutta näin tuo kehys mielestäni näyttää enemmän soljelta.

queen

Kerran oli kirjekuoressa tällainen rivistö kruunupäitä ja ne vielä lähti kuoresta irti noin vain, yhtenä kappaleena. Pakkohan ne oli uusiokäyttää! Vanhoista kätköistä löytyi monen värisiä kruunu-eyeletteja, joten jokainen pää sai oman kruununsa. Taustalla jälleen viivoja (jäin vähän nalkkiin noiden viivojen kanssa). Teksti on leimattu irtokirjaimilla (FS289).

leppis

Tässä kortissa kehys (FS615) ja tervetuloa (FS042) on leimattu VersaMarkilla ja embossattu sitten kullanvärisellä kohojauheella. Kehys on leimattu myös Post-it-lapulle, ja kehyksen sisus on sitten leikattu veitsellä irti. Post-it-lapun se ylijäävä osa on laitettu korttipohjalle kehyksen päälle ja leppikset (FS066) on leimattu kehyksen sisäpuolelle mustalla. Sitten Post-it-lapun se toinen osa on laitettu kehyksen päälle ja VersaMarkilla leimattu lisää leppiksiä ympäriinsä korttipohjalle. Kehyksen sisällä olevat leppikset on väritetty puuväreillä ja kehyksen tausta lopuksi VersaMarkerilla. Alakulmaan liimasin vielä puisen leppiksen. 

5 kommenttia

 1. Eija said,

  Jestas! Hetkeen en ole blogissasi ehtinyt käymään, mutta johan olet ahkeroinut ja tehnyt taas tosi kivoja kortteja. … käsitä mistä keksitkin…
  Leimasimia ja muuta kamaa on mieletön määrä mulla. Kun vielä osaisi tehdä. Ja ehtisi paneutua tuohon hommaan, mutta eiköhän joskus. En vielä heitä toivoani kaivoon.

  Tykkää

 2. Oliveria said,

  Taas hienoja 🙂 Hauska toi kontrasti: musta kehys MonaLisalla – valkoinen kruunulla. Mulla noi alkoholimusteet tuottaa vähän tuskaa. Saan toimimaan CD-korteissa, mutta kartongilla en saa kaunista. Harjoittelun puutetta todennäköisesti 🙂 Kruunueyeletteihin en ole vielä törmännytkään!

  Tykkää

 3. junipa said,

  wau!!!!! olet saanut tosi upeita ja kekseliäitä kortteja aikaan!
  en tajunnut ensin että nuo olivat mun lähettämiä tarvikkeita.
  Queen kortti on huippu,! Olen myös säästänyt postimerkejä.
  Pitää keksiä niille jotain hyötykäyttöä.

  Tykkää

 4. Sari said,

  Junipa, postimerkeistä saa aika kivoja kortteja. Oletko nähnyt näitä:  Ne on kaikki tehty niin, että postimerkkejä liimataan leveän kaksipuoleisen teipin päälle, vähän limittäin ja lomittain, ja sitten leikataan rönsyt reunoista pois. Teipistä suojapaperi pois ja sitten vaan liimataan, korttipohjalle tai toiselle paperille tms. Voi tietysti vanhanaikaisesti liimata merkkejä liimalla kartongille mutta musta tuo leveä teippi oli aika kätevää tähän.

  Oliveria, onkohan se sun kartonki liian huokoista alkoholimusteille? Oletko kokeillut esim. valokuvapaperille? Tai piirtoheitinkalvolle? Nuo kruunueyeletit olen ostanut joskus vuonna 1 ja 2. Ne on muuten samanlaisia kuin kruunuhaaraniititkin mutta niissä on reikä keskellä 🙂 Musta ne haaraniitit on kivempia.

  Eija, täällä on niin paljon hyttysiä ettei paljon viitsi ulkona olla. Kerrankin voi askarrella eikä tarvitse tuskailla sitä että ulkona on niin hieno ilma. Tänään tosin on paljon lämpimämpää ja kuivempaa joten heti on vähemmän hyttysiä, joten huomenna voisi vaikka uskaltautua pihahommiin.

  Tykkää

 5. junipa said,

  kiitos vinkeistä!! todella ihania kortteja saa postimerkeistä.
  olen jokun verran hyödyntänyt niitä atc:issa, koska teen niitä eniten,
  mutta ehkä tällä merkkimäärällä pitäisi jo harkita ”oikeiden” korttien tekoa XD.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: