Oskarin touhuja

13.12.2007 at 13:57 (Scrapbooking)

Pitkästä aikaan muutama skrappisivu – kun vuodenaikakin osuu hyvin yhteen. Nämä on kyllä tehty jo ajat sitten. Kaikki sivut on 12″ x 12″, mikä on kyllä meikäläisen makuun ihan liian iso mutta kun kerran aloitin, niin pakkohan se albumi on täyttää. 

osku1

Kuvassa lukee: ”Getting into the Christmas Spirit”. ”On his first Christmas Oskar was a greedy puppy and would eat and drink anything, even our wine. He would have had it all, if we had not stopped him.” Ja sama suomeksi: ”Ensimmäisenä joulunaan Oskar oli ahne pentu, joka söi ja joi mitä vain, jopa meidän viinin. Se olisi juonut kaiken, jollei sitä olisi kieltänyt.”

Tiedoksi, että Osku on tämän jälkeen ollut nenänvalkaisussa eikä enää pahemmin edes nuuhkaise viinilasiin päin.

osku2

Tässä on sitten meidän laulajapoika. Oskar on opettanut Tesla-veikankin laulamaan ja ne vetäisee parit duetot joka päivä – edellyttäen, että on taustamusiikki kunnossa. Tesla ei ole vielä ihan yhtä hyvä laulaja kuin Oskar, paremminkin se on vaan huvittava, mutta Oskarin pitäisi kyllä saada suorituksistaan Oscar 😉

Kuvassa lukee: ”Doggy sing-a-long”. ”Oskar loves singing. He sings to anything: ice cream tunes, Star Trek soundtrack, anything high-pitched, folk music, religious music…Oskar’s favourite songs:
-Loverly Spring from Lemony Snicket
-Caravan Song by Barbara Dickson
-Carpet of the Sun by Renaissance
-Hallelujah Chorus from the Messiah

Ja sama suomeksi: ”Haukkujen yhteislaulua”. Oskar tykkää laulamisestä. Se laulaa mihin vain: jäätelöauton musiikkiin, Star Trekin tunnariin, mihin vain korkeaääniseen, kansanmusiikkiin, uskonnolliseen musiikkiin… Oskarin lempparilauluja ovat:
-Loverly Spring, Lemony Snicket -elokuvasta
-Barbara Dicksonin Caravan Song
-Renaissancen Carpet of the Sun
-Hallelujah Chorus from the Messiah, mitä lie onkaan suomeksi

osku3

Ja vielä yksi. Tässä lukee:

”Snow Quarry.” ”We found this place near us where all the snow from the streets of Espoo gets dumped. It looked a lot like a quarry, except for rocks it had snow and so we started to call it a snow quarry. Since there were no snow lorries at the weekends it was a great place for Oskar to run. Oskar would go and find a lump of snow and then be chased. He would also climb on top of a mountain and be the king of the hill.”

Ja sama taas suomeksi: ”Lumilouhos”. ”Löysimme läheltä meitä paikan, jonne vietiin Espoon kaduilta aurattu lumi. Se näytti ihan louhokselta, paitsi että kallion sijasta siellä oli lunta, joten aloimme kutsua sitä lumilouhokseksi. Koska siellä ei ollut lumiautoja viikonloppuisin, se oli oiva paikka Oskarille juoksennella. Oskar etsi lumiklimppejä ja juoksi sitten karkuun. Tai kiipesi lumikasan päälle ja leikki kukkulankuningasta.”

Eli tällainen hassuliini meidän Osku on. Nyt se on jo iso ja fiksu poika, mutta lumiklimpit ja jääpalat on edelleen sen suurimpia aarteita eikä niihin ole muilla koskemista. Onneksi lunta täällä riittää vaikka Osku jonkun palasen itselleen omiikin.

3 kommenttia

 1. Heidi said,

  Voi että teillä on ihana haukku :)! Toinen on oikea joulukoira, laulaa ja kaikkea!
  Rapsutuksia molemmille karvakasoille 😉

  Tykkää

 2. Debby said,

  hauskat sivut!!Ihanat paperit.KiIva nahda sun skrappisivuja

  Tykkää

 3. päivi said,

  sen lisäksi että kohta olen kaupan tyhjäksi tilannut, pitää ehkä jumiutua tännekin.. ihanuus koiruus ja blogin lukemiseen meneekin mukavasti tämä ilta:)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: