Riipuksia

18.05.2009 at 16:09 (Dominot)

Olen tässä viime päivät tehtaillut dominoista riipuksia.

Tässä ensimmäisessä satsissa on pieniä dominoita. Mustassa dominossa on valkoisella Brilliancella leimattu kuva ja päällä ohut kerros Glossy Accentsia.

Keskimmäisessä valkoinen domino on ensin väritetty Brilliancen Grimson Copper -musteella. Punchinella-leimasin (FS743) on leimattu VersaMarkilla ja embossattu värittömällä kohojauheella ja päälle on leimattu kiekurakuvio Stazon-musteella. Päällimmäisenä on suojaavana kerroksena kiiltävää multimediumia.

Oikeanpuoleinen domino on värjätty Brilliancen Thyme -musteella ja päälle on leimattu Stazon-musteella kuva. Päällä on kerros Glossy Accentsia.

Kaikissa näissä oli etukäteen poratut reiät välirenkaille.

Nämä on vähän isompia dominoita. Vasemmanpuoleinen domino on värjätty Brilliancen Olive -musteella ja leimattu sitten kukkakuvio (FS687) Stazon-musteella. Kuviota on korostettu Stardust-kynällä. Päällä on kerros Glossy Accentsiä.

Keskimmäinen on värjätty Brilliancen Jade -musteella, joka on kuivattu kuumailmapuhaltimella. Sitten reunakuvio (FS659) on leimattu Brilliancen Thyme -musteella, mutta se ei oikein sopinutkaan väriltään siihen, joten pyyhin sen heti pois ja sehän vei mennessään värit leimatulta alueelta ja sehän passaa vallan mainiosti. Teksti on sitten leimattu Stazon-musteella. Päällä on kerros Glossy Accentsia. Puuhelmi on värjätty Brilliancen Jade -musteella ja embossattu useaan kertaan värittömällä kohojauheella.

Oikeanpuolimmaisessa dominossa on kiiltävällä multimediumilla liimattu Basic Greyn Tutti Frutti -paperi ja samaista paperia suikale kiertämässä dominon sivua. Päällä on pari kerrosta kiiltävää multimediumia. Ripustuslenkkinä on taulusilmukka, joka on liimattu kontaktiliimalla kiinni takapuolelle.

Vasemmanpuoleinen on ensin värjätty Brilliancen Purple -musteella ja leimattu sitten Punchinella-kuvio (FS742) Victorian Violet -musteella. Sen päälle on leimattu teksti Stazon-musteella. Päällä on kerros Glossy Accentsia. Puuhelmi on värjätty Victorian Violet -musteella ja embossattu värittömällä kohojauheella.

Oikeanpuoleinen on värjätty Brilliancen Victorian Violet -musteella. Kuvio on leimattu Stazon-musteella valkoiselle silkkipaperille, joka on leikattu irti ja liimattu kiinni decoupage-lakalla. Päällä on viisi pientä helmen puolikasta ja päällä on muutama kerros kiiltävää multimediumia. Ripustuslenkkinä on takapuolelle liimattu taulusilmukka.

Tässä on jo kauan sitten tehtyjä dominoita. Lisäsin niihin vain viimeinkin ripustuslenkit, joten ne voi nyt tehdä muutakin kuin kerätä pölyä hyllynreunalla. Niissä on kaikissa liimattu taulusilmukka takapuolella.

4 kommenttia

 1. virve said,

  Onpa kerrassaan upeita riipuksia!

  Tykkää

 2. PaulaL said,

  Nämä on kyllä niin upeita!

  Tykkää

 3. Liiolii said,

  Kyllä on hienoja!

  Tykkää

 4. Sari said,

  Kiitos kommenteista 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: