Ukkelikirja ja ATC:ita

31.07.2009 at 13:48 (ATC, Dominot, Minikirjat, Swapit)

Muistatteko vielä tämän swapin Ranin kanssa? Ranin kuori silloin katosi matkalla mutta hän sitten kiltisti teki uudet, jotka saapuivat vikisemättä perille. Noh, keväällä sitten lumien sulaessa postilaatikkoon ilmestyi yksi päivä ihan kuranen ja kostea kuori. Elävästi muistan, että silloin kun sen olisi pitänyt tulla oli reilut 30 astetta pakkasta. Kuori oli ilmeisesti tippunut kun postinkantajalla oli paksut hanskat käsissa ja kuori oli hautautunut hankeen. Ihme kyllä, ATC:t oli kuoressa ihan suhteellisen hyvässä kunnossa. Tällaista sieltä löytyi:

Kiitos vielä Rani näistä! Olisi ollut tosi harmi, jos nämä olisivat kadonneet kokonaan. Onneksi pysyimme molemmat positiivisina.

Noh, näihin sitten vaihtona teinkin Ranille ATC:iden sijasta jotain ihan muuta. Kauan siinä meni mutta sainpahan viimeinkin jotain tehtyä:

Ukkeli on rakenneltu Zettiology-leimasimista, leimattu, väritetty ja liimattu paksulle pahville ja leikattu sitten irti. Domino on värjätty alkoholimusteilla ja kuva on leimattu Archival Inkin mustalla. Haitarikirja on leikattu paperista, värjätty Distress Ink -musteilla ja leimattu Zettiology-leimasimilla ja Archival Ink -musteella. Pätkä nauhaa on kiinnitetty ukkelin mahan kohdalle, haitarikirja sen päälle ja domino sitten haitarikirjan ensimmäiselle sivulle.

1 kommentti

  1. lehtipollo said,

    Ooh, hieno ukkeli! Alkoholimusteet alkavat kiinnostaa yhä enemmän…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: