Suikaleista

12.10.2010 at 16:34 (Joulukortit, Leimatut kortit)

Mitä yhteistä on joulukortilla, reikäjuustolla ja tyhjästä nyhjäisemisellä? (vastaus on tässä alapuolella)

Taustakartonki on jälleen tehty roskasilpusta. Alkoholi- ja Distress Ink -taustoista jää usein ohuita suikaleita ja koska ne yleensä on niin kivan värisiä, ei niitä voi heittää pois, joten niistä on tehtävä jotain. Kartonkipalanen on ensin päällystetty kauttaaltaan kaksipuoleisella teipillä. Sitten vaan liimaillaan oman mielen mukaan suikaleita. Suikaleet voi olla ihan minkä värisiä vain, minkä tahansa levyisiä ja aika lyhyetkin pätkät käy, mutta niiden sivujen on oltava suorat. Saksilla vinksin vonksin leikatuista ei tule hyviä, sillä reunojen on natsattava hyvin yhteen, niin ettei sinne jää kolosia. Suikaleet voi liimata joko suoriksi jonoiksi, poikittain, tai kuten tässä, keskelle voi laittaa yhden suikaleen vinoon ja sen molemmin puolin suikaleita toiseen suuntaan. Kun koko kartonkipalanen on täytetty suikaleille, reunat tasataan ja sitten se on valmis.

Tätä samaa voi tietty soveltaa myös vaikka kuviopaperisuikaleille ja miksei vaikka yksivärisille kartonkisuikaleille ja mitä nyt vaan suikaleiksi sattuu nurkkiin jäämään.

Korttipohja on leimattu reunoilta pallotaustalla VersaMark-musteella ja embossattu värittömällä kohojauheella. Pallokuuset on leimattu Distress Inkin Pine Needles -musteella valkoiselle kartongille ja embossattu nekin sitten värittömällä kohojauheella. Sitten ne on leikattu ääriviivoja myöten irti ja sen jälkeen reiät on leikattu paperiporan erikokoisilla terillä. Lopuksi suikaletausta on kiinnitetty korttipohjan keskelle ja reikäjuustokuuset on kiinnitetty kohotarroilla sen päälle. Minikohotarrat käy tähän hyvin kun reikien väliin ei jää kovin suuria alueita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: