Softisleimasin

23.02.2012 at 16:30 (Leimatut kortit, Pääsiäiskortit)

Sama tulppaanileimasin ja softis on aina vaan pöydällä… Leikkasin palasen softista ja kuumensin sen kuumailmapuhaltimella kunnes kulmat alkoivat käpristyä ja sitten painoin tulppaanileimasimen siihen. Tällä kertaa painoin vähän vähemmän kuin eilisessä feikkinahkakortissa. Tällä kertaa nimittäin tarkoituksena on käyttää softispalaa leimasimena ja jos kuva on painettu siihen liian syvälle, siitä katoaa yksityiskohdat. Kokeilemalla selviää. Kun softis on jäähtynyt ja leimasin on irrotettu siitä, softis kiinnitetään akryylipalaseen liimapuikolla, laitetaan mustetta ja leimataan. Jos tulos ei ole hyvä, softis vaan putsataan ja kuumennetaan uudelleen jolloin kuva häviää ja ja sitten vaan painetaan leimasin siihen uudelleen päälle. Tämä softis onnistui toisella yrittämällä.

Kun softisleimasin on onnistunut, sillä on leimattu kahdesti valkoiselle korttipohjalle Distress Inkin Barn Door -musteella ja niiden kuvien väliin yksi tulppaanileimasimella. Alapuolelle on vielä leimattu Pääsiäistervehdys.

Softisleimasimen voi säilyttää myöhempää käyttöä varten tai sen voi taas kuumentaa uudelleen ja painaa siihen jonkin muun kuvan. Huomio, että jos käytät leimasinta softisleimasimen tekemiseen, kuvasta tulee peilikuva sekä myöskin negatiivinen kuva.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: