Koristellut purkit

11.10.2012 at 15:17 (Kierrätys ja tuunaus, Rollagraph, Sekalaiset)

Olen jo jonkin aikaa pistänyt tyhjät kaakaojauhepurkit talteen. Ne on kivoja: pahvisia, metallipohja ja muovikansi. Niistä saa kivoja säilytyspurkkeja tai ne käy lahjarasiaksi. Tässä on tämän hetken saalis. Nyt odotellaan talven pakkasia ja uusia tyhjeneviä purkkeja.

Kaikki purkit on tehty samalla kaavalla. Ensin on leikattu ihan tavallisesta paperista sopivan kokoinen suikale. Se on värjätty kauttaaltaan Distress Ink -musteilla ja telalla. Idea on, että väri jää epätasaiseksi. Musteen päälle on sitten leimattu Rollagraphilla käyttäen sitä samaa mustetta, eli Rollagraph-kuvista ei tule liian silmäänpistäviä vaan vain vähän taustasta erottuvia. Näiden päälle on sitten leimattu erilaisia kuvioita jollain tummemmalla musteella. Sitten paperisuikale on kiinnitetty purkkiin kaksipuoleisella teipillä.

Tämän purkin tausta on Spiced Marmalade -mustetta ja Rollagraph-pyörä on Doodles. Lumihiutaleita on leimattu rimpsu keskelle Barn Door -musteella ja toinen lumihiutale on leimattu ylä- ja alalaitaan niin, että vain kolme sakaraa tulee näkyviin.

Tämän purkin tausta on Tumbled Glass -mustetta ja Rollagraph-pyörä on Shoes. VersaFine Smokey Greyllä on leimattu pikkukukkia ylä- ja alareunaan.

Tämä purkki on värjätty Wild Honey -musteella ja Rollagraph-kuva on Alphabet B. Kahdenlaisia viirejä on leimattu VersaFinen Vintage Sepia -musteella ylä- ja alareunaan niin, että keskelle paperia muodostuu kiva siksak-kuvio.

Tämä purkki on värjätty Mustard Seed -musteella ja Rollagraph-kuvio on Typewriter. Paljon Onnea -leimasimesta on käytetty vain kiekuraosa paperin ylä- ja alareunassa ja muste on Vintage Photo.

2 kommenttia

  1. Graafinen kuusirivistö « FinnStamper said,

    […] kortti sai inspiraation näistä purkeista. Paperi on ensin telattu Distress Inkin Old Paper -musteella. Ei haittaa yhtään, että se on […]

    Tykkää

  2. Ruusuja ystävälle « FinnStamper said,

    […] purkkien inspiroimaa… Valkoinen paperi on ensin telalla värjätty Distress Inkin Wild Honey […]

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: