Kansikuvia

18.11.2012 at 16:45 (Kierrätys ja tuunaus, Sekalaiset)

Erikokoisista lasipurkin kansista saa kivoja koristeita.

Kantta varten leikataan kartongista ympyrä, joka on juuri kannen kokoinen. Kartongin on oltava riittävän suuri, että se jää kannen pienten ”lippojen” alle. Kannen pohjalle on hyvä laittaa jotain lisukkeita, jotta kartonki pysyy tarpeeksi ylhäällä heti ”lippojen” alla eikä putoa kannen pohjalle. Kohotarroja voi tietty kasata pinoksi, mutta kierrätysaskartelua kun tämä on niin halusin löytää jotain muuta. Lopuksi päädyin vaahtomuovipalasiin, jotka leikkasin (tai oikeastaan ”fileerasin”) sopivan korkuiseksi. Vaahtomuovipalanen on sitten kiinnitetty muutamalla tipalla Glossy Accentsiä, sen päälle on laitettu myös vähän Glossy Accentsiä, jotta kartonkipala varmasti pysyy paikoillaan ja sitten kartonkipala on vain laitettu paikoilleen ja painettu kaikkien ”lippojen” alle. Lopuksi vielä takapuolelle on liimattu pätkä nauhaa ripustamista varten.

Nämä käy vaikka kuusenkoristeiksi. Näissä on käytetty lumiukkoa, toista lumiukkoa, poroa ja pingviiniä. Ne on väritetty ja koristuksena on käytetty Glossy Accentsiä ja kimalleliimoja.

Ja kun vauhtiin pääsin ja kun purkinkansia näytti olevan enemmänkin niin tein sitten vielä seinälle tai oveen ripustettavan jutunkin. Erikokoisia kansia on liimattu nauhaan ja kansien väleihin on kiinnitetty kaikenlaista aiheeseen sopivaa.

Alimmaisena on lumihiutale, joka on leimattu VersaMarkilla ja embossattu sitten värittömällä kohojauheella ja tausta on sitten värjätty Distress Inkin Tumbled Glass -musteella. Keskelle on liimattu timantti ja reunoja on koristeltu valkoisella Sakuran Souffle -kynällä. Nauhan päässä on muovinen lumihiutale, joka on leikattu sellaisesta lumihiutaleköynnöksestä. Yläpuolella on metallinen lumihiutale.

Seuraavana on samalla Tumbled Glass -musteella värjätty kartonki ja sillä samalla musteella leimattu lumihiutale. Siihen on pistelty reikiä ja lumihiutale on koristeltu kirjontalangalla. Kannen reunalle on liimattu silikonigeelillä lumihiutale.

Seuraavassa kannessa on Tumbled Glass -musteiseen kartonkiin leimattu VersaMarkilla Riemuisaa Joulua -sinetti, joka on sitten embossattu hopeisella kohojauheella. Kaksi sisintä ympyrää on vielä vähän tummennettu lisäämällä sienellä lisää mustetta. Reunoille on pisteltu pisteitä Sakuran Stardust Clear -kynällä. Nauhaan on kiinnitetty lumihiutalehaaraniitti.

Ylimmäisessä kannessa on Tumbled Glass -värjätylle kartongille leimattu lumihiutale samalla musteella, ja se on sitten jäljitetty Sakuran Stardust Clear -kynällä. Sillä on vielä pistelty pisteitä reunoille ja keskelle on liimattu hopeinen metallitähti. Nauhaan on liimattu muovinen lumihiutale. Ylhäältä nauha on taitettu kaksinkerroin ja se on liimattu taustalle kiinni. Koristeeksi on vielä kiinnitetty hopeinen tähtiklipsi.

Mainokset

2 kommenttia

  1. p+2xe said,

    Nämä on kivoja!

    Tykkää

  2. Sari said,

    Kiitos. Noista kansista saa tosiaan kaikenlaista kivaa tehtyä. Ja kun vaihtaa kartongin kankaaksi niin taas tulee erilaista…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: