Sähköpostia/roskapostia

30.01.2013 at 18:20 (Yleinen)

Viime viikkoina on tullut taas esiin normaalia enemmän sellaisia tapauksia, joissa sähköpostilla lähettämäni lasku meneekin roskapostiin. Usein sitten myöskin vastaukseni kyselyihin kyseisen tilauksen tilasta menevät ilmeisesti sinne samaan roskapostiin. Jos vielä tilausta tehdessäsi et antanut puhelinnumeroasi, en saa sinua kiinni muulla konstilla kuin sähköpostilla, tai kuten näissä tapauksissa, en millään konstilla. Pyydänkin siis tilauksia tehneitä seuraamaan sähköpostin lisäksi myöskin roskapostikansiota. Ystävällisesti pyydän myös puhelinnumeroasi tilauksen yhteydessä. Sitä ei luovuteta kolmannelle taholle enkä myöskään itse harrasta puhelinmyyntiä.

Tällä hetkellä varsinkin Hotmail-sähköpostiin lähetetettyjä laskuja päätyy roskapostiin, mutta myös Gmail ja Yahoo, sekä toisinaan muitakin.

Tilauksen tehtyäsi lasku täältäpäin tulee yleensä vielä saman päivän aikana, tai myöhään illalla tehtyihin tilauksiin seuraavan päivän aikana. Viikonloppuna tehtyihin tilauksiin laskut tulevat usein myöskin samana päivänä tai viimeistään maanantaina. Jos siis tilauksesi tekemisestä on jo useampi päivä eikä laskua ala kuulua, kannattaa tarkistaa roskipostikansio.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: