Ruukkukukka

26.06.2013 at 15:28 (Sekalaiset) (, )

Viherpeukalo ei ole parhaimpia ominaisuuksiani. Kankaiset ja paperiset kukat kestävät hengissä pidempään.

Kukka on leimattu VersaFinen Onyx Black -musteella valkoiselle kartongille neljä kertaa. Kaksi niistä on leikattu irti kokonaisina, yhdestä keskusta ja joka toinen terälehti ja viimeisestä vain pyöreä keskusta. Nämä on sitten väritetty tusseilla.

Grillitikun ympärille on kiepautettu vihreää virkkauslankaa. Lehdet on tehty kukkien poisleikatuista terälehdistä ja ne on väritetty vihreiksi ja teipattu kaksi terälehteä yhteen. Näitä kahden lehden satseja on kaksi. Ne on liimattu varren molemmin puolin ja varmuuden vuoksi, plus näön vuoksi, vihreää virkkauslankaa on kiepautettu ristiin lehtien ympäri. Varren yläpäähän on kiinnitetty kokonaiset kukat molemmin puolin vartta (väritetyt puolet eteenpäin molemmissa). Se missä on vain joka toinen terälehti jäljellä on sitten seuraavaksi liimattu päälle kohotarroilla ja viimeiksi pikkuinen keskustaympyrä myöskin kohotarroilla.

Kukka on sitten ”istutettu” pieneen ruukkuun, johon on laitettu hiekkaa päälle. Tämän ei pitäisi kovillakaan helteillä nuutua!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: