Taikasieniä

04.08.2013 at 19:15 (Kortit, Leimatut kortit) (, , , )

Tämä on tyypillinen kortti, joka syntyi siksi, että tarvittavat jutut oli pöydällä valmiina; palanen vesivärikartonkia ja erivärisiä silkkipaperin palasia. Vesivärikartonki on ensin suihkautettu märäksi, siihen on laitettu pieniä palasia silkkipaperia ja sitten vielä suihkautettu vähän vettä päälle ja annettu kuivua. Märästä silkkipaperista lähtee väriä ja värjää vesivärikartongin. Kun kartonki on kuivanut, silkkipaperin palaset heitetään roskiin ja VersaFinen Onyx Black -musteella on leimattu sienet. Sienet on väritetty puuväreillä ja lopuksi pilkut on väritetty Souffle-geelikynällä ja kartonki on sitten kiinnitetty tummansiniselle paperille.

Harmaalle korttipohjalle on leimattu kehys ja sen keskelle on leimattu aakkosleimasimilla it’s magic! Kehyksen sisus on väritetty puuväreillä. Korttipohjan taustalle on pistelty pisteitä Souffle-kynällä. Korttipohjan reunat on väritetty puuväreillä ja sienikuva on liimattu oikeaan laitaan vähän vinoon.

Mainokset

1 kommentti

  1. Kallo tikussa | FinnStamper said,

    […] tässä samanlaista taustaa kuin tässä taikasienikortissa. Oli tarkoitus tehdä tästä jonkinlainen “taikapuu” kortti mutta […]

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: