Kierrätyskamojen kierrätystä

03.10.2014 at 17:39 (Art journal, Kierrätys ja tuunaus, Minikirjat) (, , )

Jos olet seuraillut tämän blogin kirjoitelmia jo jonkin aikaa, tiedät varmaan, että tykkään tehdä erilaisia kirjoja – varsinkin kierrätysmateriaaleista. Yksi ehkä kivoimmista kierrätysmateriaaleista tähän mennessä on ollut vanhat onnittelu- ja joulukortit. Niitä kun kertyy koko ajan lisää eikä niitä oikein poiskaan haluaisi heittää mutta säilytystilan rajat tulee vastaan. Niinpä olen tehnyt korteista journaleita/muistikirjoja tai miksi niitä nyt sitten haluaakaan kutsua. Olen tehnyt kirjoja korttien näteistä kuvapuolista mutta tämä kirjapa käyttää hyväkseen nyt niitä ei-niin-nättejä taustakappaleita korteista. Niitä nimittäin on nyt kertynyt ja meinasin jo heittää ne menemään…

…mutta päätinkin käyttää nekin hyväkseni. Tämä musta, noin 20cm levyinen neliskanttinen kansio on vanha tuoteluettelo. Kokosin käyttämieni onnittelukorttien taustapuolet ja päällystin ne erilaisilla kuviopaperipalasilla. Jotkut kortit päällystin kokonaan, toiset vain sieltä missä oli tarvetta. Samalla siis kun sain korttien jämät käytettyä, sain myös ison kasan kuviopaperijämiä käytettyä. Kortit on kaikki iloisesti erikokoisia. Lopuksi tein mallin kierremekanismin reikien paikoista ja tein sitten reiät kortteihin paperiporalla.

Kansion kannessa (ja selkämyksessä) on tarroja, jotka peittävät tuoteluettelon firman nimen. Kannessa on myös ikkuna, joten ensimmäiseen sivuun on tehtävä jotain kivaa ikkunasta kurkkaamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: