Sivakointia

06.11.2014 at 17:07 (Joulukortit, Kortit, Leimatut kortit, Sekalaiset) (, , , , )

Joulupukki on leimattu valkoiselle kartongille VersaFinen Onyx Black -musteella ja väritetty puuväreillä. Pukin taakse on väritetty tuntureita myöskin puuväreillä. Kuva on kiinnitetty mustalle paperille. Liilalle korttipohjalle on leimattu Brilliancen Moonlight White -musteella lumihiutaleita ja pukkikuva on sitten kiinnitetty korttipohjan keskelle. Jouluiloa on leimattu valkoiselle kartongille Onyx Black -musteella, lumihiutale on leimattu sen keskelle Brilliancen Victorian Violet -musteella ja se on leikattu sitten irti ja kiinnitetty korttipohjan yläkulmaan 1mm kohotarroilla.

Tein myös korttiin natsaavan kaulakorun. Ajattelin, että se on helppo lähettää kortin mukana.

En ole mikään koruntekijä varsinaisesti eikä varastoistani koskaan löydy tarvittivia osia kun joskus päätänkin tehdä jonkun korun. Siksi olen päättänyt opetella erilaisia solmimistekniikoita, joiden ansioista ei tarvita mitään renkaita eikä lukkoja. Ja nämä solmimisjututhan on itse asiassa helppoja kuin heinänteko!

Suksiriipus on pujotettu purppuraan vahapäällysteiseen nauhaan, sille on tehty solmimalla tällainen liukuva hässäkkä ja päihin on vaan lopuksi pujotettu väriin sopivat helmet. Nyt tätä voi pitää pitkänä tai vetää narun päistä lyhyemmäksi. Täällä on minusta hyvä ja selkeä video. Se on kyllä rannekorulle, mutta näillä ohjeilla oppii perusidean ja siitä voi sitten alkaa tehdä muunlaisiakin juttuja.

Mainokset

1 kommentti

  1. Oranssi rannekoru | FinnStamper said,

    […] on ensimmäinen solmimani rannekoru. Vähän aikaa sitten näytin kaulakorun, johon olin tehnyt samanlaisia solmuja ja tässä rannekorussa on ihan samat solmut mutta niitä on […]

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: