Pikku apulaiset

09.11.2014 at 19:20 (Sekalaiset)

Saanko esitellä, FinnStamperin iloiset apulaiset! Tämä erittäin komea punavalkoinen ilmestys on Oskar. Oskar on syntynyt samana kesänä kuin FinnStamper, eli tämä pentu on jo 10-vuotias. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin Oskarista ei juurikaan pahemmin apua ole, paitsi siinä, että hän on erittäin hyvä pitämään huolen siitä, että lakisääteiset tauot tulee pidettyä! Tauolla pitää juosta ja kovaa (hah, mistä lie oppinut!).

Tämä pikkunen on Oskarin velipuoli, Tesla. Tesla sai nimensä Nikola Teslan mukaan eikä suinkaan ole tyttö, kuten usein luullaan. Tesla on ehkä maailman kaikkein suloisin koira ja aina hyvällä tuulella. Vaikka kuinka Teslaa harjaisi ja trimmaisi, niin aina se vaan näyttää siltä kuin se olisi revitty pusikon läpi. Teslalla on harvoin enempää kuin yksi jalka kerralla maassa.

Tesla on aina valmis leikkimään! Tesla on myös erittäin hyvä paperisilppuri. Vielä kun se oppisi siivoamaan roskansa mutta ei se juuri luppakorvaansa lotkauta kun siitä muistutan.

Varsinkin tähän aikaan vuodesta Oskarin suojaväri on mitä parhain. Kun selkänsä kääntää, on koira jo kadonnut näkyvistä, vaikka se olisikin ihan lähellä.

Jee, lentävä koira!

Oskar ja Tesla! Ja kuten aina, rakkailla lapsilla on monta nimeä: Eddie & Crash, Pertsa ja Kilu, Pudding & Muffin, Starsky & Hutch.

Mainokset

2 kommenttia

 1. Täti Punainen said,

  Ihana esittely koiruuksista!:) Suloisia otuksia vaikka kissaihminen olenkin.

  Tykkää

  • Sari said,

   Kiitos 🙂 Se on itse asiassa vähän epistä, että ne on niin suloisia kun ei niille voi olla edes vihainen 🙂 Kissan minäkin ottaisin vielä kaveriksi (ja hiiriä jahtaamaan) mutta luulen, että nuo pojat on eri mieltä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: