Muistikirjoja

21.11.2014 at 16:19 (Uutuudet)

Tänään on tullut kauppaan muistikirjoja. Niitä on kolmea erilaista ja erivärisiä. Kaikki on vintage-tyylisiä ja tekonahkaisia. Nämä on kivoja lahjoiksi tai vaikka itselle. Yksi muistikirjoista on sidottu ja muissa on rengasmekanismi, joten sivuja voi lisätä tai poistaa. Kaikki muistikirjat löytyy täältä.

Mainokset

2 kommenttia

 1. Täti Punainen said,

  Ihania kirjoja!♥
  Tuli mieleeni, että oletko koskaan harkinnut tehdä suomenlippu-leimasinta? Nyt en ehkä myöhäistä tälle vuodelle mutta tuli mieleeni kun pidämme juurikin pikkujoulut nyt itsenäisyyspäivänä.

  Tykkää

  • Sari said,

   🙂
   Juu, olen kyllä harkinnut lippua. Ja suomenkarttaa myöskin mutta ne on jotenkin aina vaan jäänyt. Lippu ehkä on jäänyt siksi kun en osaa päättää miten sen tekisi, valkoinen kun se melkein kauttaaltaan on. Ongelma on se, että jos sille tekee ääriviivat ja sitten kun sen leimaa sinisellä, jotta saa sinisen ristin, niin sitten tulee myös siniset ääriviivat. Toisaalta, jos tekee vain sen ristin eikä ollenkaan ääriviivoja, niin sitten se toimisi myös vaikkapa rippiristinä kun sen kääntää toisinpäin. Että tällainen ongelma 🙂 Tosiaan täksi vuodeksi ehkä vähän myöhäistä, mutta yritän saada sen/ne tehtyä nyt viimeinkin tässä jossain vaiheessa. Kiitos muistutuksesta.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: