Elämäni ensimmäinen kranssi

30.11.2014 at 15:54 (Kierrätys ja tuunaus, Sekalaiset) (, )

Vähän aikaa sitten kun tein erilaisia kuvioita Hamahelmistä, tein samalla kirjaimia. En silloin vielä tiennyt mitä niillä teen kunnes sitten keksin, että kranssin. En ole koskaan tehnyt kranssia, joten ajattelin, että olisi jo korkea aika. Olen aina halunnut tehdä sellaisen oikein rustiikkisen kranssin, missä on sammalta ja havuja, käpyjä ja säkkikangasta. No, tästä ensimmäisestä viritelmästä  ei sana ”rustiikki” tule ihan ensimmäisenä mieleen! Eikä tästä edes tullut sellainen kun sielun silmilläni näin ennen sen tekemistä.

Leikkasin pahvilaatikosta kahden erikokoisen lautasen avulla kranssille kehyksen. Sen päälle rypistin sanomalehdestä kaksi pötkylää, jotka kiinnitin kehyksen päälle rautalangalla. Sitten kieputtelin kapeita kangassuikaleita, punaista satiininauhaa, niintä (jota sain kätevästi juuri avatusta kynttiläpaketista) ja punavalkoista narua. Kirjaimet on kiinnitetty silikonigeelillä. Ajattelin laittaa alareunaan nappeja kunnes keksin, että napithan voi myöskin tehdä Hamahelmistä. Solmin niihin pätkät punavalkoista narua ennen kun liimasin nekin silikonogeelillä. Ja siinä se ensimmäinen kranssini sitten on. Aika omituihin, vai mitä?

Smallville-sarjassa Chloella oli kokoelma lehtileikkeitä seinällä, jota hän kutsui osuvasti ”Wall of Weird”. Minulla on askarteluhuoneessa ihan tyhjä seinä, jonka ajattelin täyttää omilla töillä ja antaa sille nimen ”Wall of Art”. Nyt kun olen palannut todellisuuteen tuolta jostain ihmeen sfääreistä, luulenpa että se Chloen alkuperäinen ”wall of Weird” onkin ihan osuva.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: