Vahatausta

22.02.2015 at 17:44 (Kortit, Leimatut kortit) (, , , )

Tausta korttiin on tehty vahapaperilla. Vähän taustakartonkia isompi pala vahapaperia on rypistetty nyrkkiin ja oiottu sitten uudelleen. Silityslaudalle on laitettu ensin paperiarkki, sitten taustakartonki (kiiltävää kartonkia), sitten vahapaperi ja sitten vielä toinen paperiarkki. Tämä on sitten silitetty kuumalla silitysraudalla. Taustakartonki on sitten värjätty Distress Ink -musteella ja telalla. Muste ei tartu sinne, minne vaha on sulanut.

Taustakartongin päälle on sitten leimattu kukkia VersaFinen Onyx Black -musteella; keskimmänen on leimattu ensin ja embossattu sitten värittömällä kohojauheella. Sama kukka on leimattu post it -lapulle ja leikattu irti maskiksi ja laitettu taustakartongille leimatun kukan päälle. Sitten leimataan toinen kukka vähän ylemmäs ja embossattaan taas värittömällä kohojauheella ja lopuksi kolmas kukka on leimattu samalla tavoin. Lopuksi kukat on väritetty tusseilla, jotta ne erottuu taustasta vähän paremmin.

Onnea Juhlapäivänäsi on lopuksi leimattu VersaFinen Onyx Black -musteella yläreunaan ja embossattu värittömällä kohojauheella. Taustakartonki on sitten kiinnitetty valkoiselle korttipohjalle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: