Taustapaperitehdas

17.03.2015 at 17:19 (Art journal, Sekalaiset) (, , )

Joskus kun sille päälle satun, leikkaan isosta (lasten) piirustuspaperirullasta palasia, peitän ruokapöydän sanomalehdillä ja suihkuttelen paperit musteilla erilaisten sabluunoiden ja punchinellan läpi. Tuloksena on aikamoista sotkua mutta näistä arkeista on kätevää leikata taustapapereita esim. art journaliin. Näiden tekeminen on kivaa ja menee ihan puhtaasti mutu-tuntumalla ilman minkäänlaista suunnittelua.

Musteina käytän valmiita suihkauteltavia musteita tai omatekemiä. Säilytän kaikki (ne harvat) suihkepullot mitä kylppäristä joskus tyhjentyy ja lisäksi on tietty suihkepulloja, sumutinpulloja ja minimistereitä. Jokainen näistä suihkii vähän erilailla, mikä on vaan mukavaa vaihtelua. Omatekoisisssa suihkemusteissa käytän mitä tahansa nestemäisiä musteita (musteiden täyttöpulloja) tai vaikka akryylimaaleja ja ohennan ne vedellä. Akryylimaalien sekaan riittää vähempi määrä vettä mutta täyttöpullojen muste on sen verran jytyä, että niihin kannattaa laittaa enempi vettä (esim. Distress inkin täyttöpullojen mustetta laitan 10 tippaa minimisteriin ja sitten täyteen vettä). Kokeilemalla selviää onko väri sopivaa. Täyttöpullojen musteesta voi tehdä myös omia sekoituksia ja sotkea useampaa väriä sekaisin.

Esim. kierrätyskirjassa käytin melkein jokaisessa sivussa vastaavanlaista taustapaperia tai suttupaperia.

Mainokset

1 kommentti

  1. Vihanneksia ja hedelmiä | FinnStamper said,

    […] tein helpon ja nopean art journal -sivun. Tausta on aikaisemmin tehty taustapaperi ja päälle on liimattu lehdistä leikattuja kuvia. Alareunassa on vielä paperisuikaleeseen […]

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: