Uusia tuotteita

30.09.2015 at 18:07 (Uutuudet)

Meille on taas tullut paljon uusia tuotteita. Jouluaskarteluihin on kolme kokonaista tuotesarjaa, joissa on tuotteita kuviopapereista ja decoupagekuvista tarroihin, leimasimiin ja muihin koristeisiin.

The Night Before Christmas on riemukas joukko jouluisia hahmoja, jotka innokkaina varustautuvat lähestyvään jouluaattoon.

Me to You:n Tatty Teddy seikkailee jouluisen skandinaavisissa punaisen, sinisen, vihreän ja harmaan väreissä ja luo suloista joulun odotusta.

Belle & Boo seikkailee samalla kun he valmistautuvat jouluun. Kauniin klassisen nostalgiset piirrokset saavat kenet tahansa löytämään joulun taikaa.

La De Dah –journalkansio on aivan mainio joululahja vaikka itselle. Kaunis rengaskansio on täytetty erilaisilla painetuilla, värikkäillä sivuilla, jotka voi täydentää erilaisilla koristeilla ja valokuvilla. Journalkansion voi täyttää skräppäystyylillä, art journalmaisesti, päiväkirjana, matkapäiväkirjana; sinne voi kerätä muistoja, listoja, reseptejä, suunnitelmia…ihan mitä vain. Kansion mukana tulee kaksikärkinen kynä, jonka toinen pää on liimapuikko ja toisella voi kirjoittaa.

Tervetuloa ostoksille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: