Uusia tuotteita ja varaston täydennystä

01.12.2015 at 13:22 (Uutuudet)

Tänään on taas tullut uusia tuotteita sekä lisä vanhoja tuttuja.

Otetaanpa uutuudet ensin. Liitutaulutarroja ja -paperia sekä liitukynä. Tarroilla (arkkeja sekä rullakamaa) saat kätevästi muutettua esineen kuin esineen liitutauluksi tai niistä voi leikellä saksilla tai leikkureilla kuvioita. Sekä liitutaulupaperiin, että liitutaulutarraan voi piirtää ja kirjoittaa tavallisella liidulla taikka liitukynällä, jolla homma hoituu ilman sotkua ja pölyä. Piirustukset lähtee pois kostealla liinalla.

Helmitarroihin on tullut uusia värejä. Nämä on 3mm halkaisijaltaan ja uudet värit on vaalean kulta, helmi, punainen ja tummanharmaa.

Sitten on kahta erilaista paperiliitintä – nimesin ne paperiliittimiksi ja paperipuristimiksi. Ne on molemmat pieniä ja söpöjä ja niitä voi käyttää klemmarin tavoin – liittämään papereita yhteen. Kokonsa ansiosta ne käy kivasti myös kortteihin ja muihin askarteluihin.

Akryylipaloihin on tullut pari uutta. Ne on molemmat 76 x 100 mm, eli sellainen hyvä keskikoko. Toinen on 15 mm paksu ja siitä on sivuilla urat, joista saa hyvän otteen. Toinen on ohuempi, vain 3mm ja paketissa on 2 kpl. Nämä on tietysti paljon halvempia mutta ne toimii ihan samoin kuin paksummat. Sorminäppäryyttä ehkä tarvitaan vähän enemmän.

Ja sitten niitä varastontäydennyksiä:

Art Screen -sabluunoita on tullut lisää.

Kohojauheita on tullut lisää, mm. viimeksi hetkessä loppunutta Sparkle Puff -jauhetta, joka on kuin lunta – koholla ja kimaltaa.

Saranarenkaisiin on tullut lisää 50mm värillisiä. Kun vanha varasto loppuu, värillisiä saranarenkaita on vain näitä isoja 50mm renkaita. Pienempiä värillisiä ei enää tule lisää, joten pidä kiirettä jos ne kiinnostaa.

Eyeletteihin ja haaraniitteihin on tullut täydennyksiä. Eyeletteja on tullut kullan- ja hopeanvärisiä erikokoisia ja pienempiä värikkäitä. Haaraniitteihin on tullut pieniä pyöreitä joulunvärisiä (punaisia, vihreitä ja kultaa), kultaa, hopeaa ja värikkäitä sekä ruuvihaaranittejä, ruokailuvälineitä ja työkaluja.

Ja vielä kirjoitusalustoja, niitä on jälleen varastossa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: