Satuja ja Sarinoita

27.01.2017 at 11:51 (Haaste Satuja ja Sarinoita) (, , )

Ensi viikon perjantaina, 3.2. alkaa lastenkirjahaaste nimellä Satuja ja Sarinoita. Pyöritämme sitä yhdessä Täti Punaisen kanssa ja haasteen (raflaava) nimi tulee siitä, että Täti Punainen on Satu ja minä taas Sari. Ideana on tuunata lastenkirja. Kerran viikossa, aina perjantaisin, annamme uuden haasteen uudelle sivulle. Haasteeseen osallistumiseen tarvitset vanhan lastenkirjan. Kirjastojen poistomyynnit, kirppikset ja antikvariaatit, tai ehkä omat nurkat ja kellari ovat hyviä paikkoja sellaisen metsästämiseen. Kirja voi olla ihan millainen vaan – oman maun tai sen mukaan mitä löytyy. Sinulla on viikko aikaa sen hankkimiseen ja voit jo valmiiksi poistaa kirjasta ylimääräiset sivut. Haasteita on 8 joten sivujakin tarvitaan 8.

Ajatuksemme oli ensin tehdä vaihto keskenämme tuunatusta lastenkirjasta mutta suunnitelma tuntui sen verran kivalta, että arvelimme sillä olevan mielenkiintoa muuallakin ja niinpä päätimmekin, että siitä tulee haaste. Täti Punainen ja minä vaihdamme kuitenkin kirjamme haasteen lopuksi. Jos haasteeseen osallistuu tarpeeksi väkeä ja mielenkiintoa vaihtoon on, voimme arpoa parit vaihtoon muillekin. Haasteeseen voi toki osallistua myös ilman vaihtoa.

Lastenkirjan lisäksi haasteeseen osallistuminen onnistuu ilman muita erityisiä hankintoja – vain normaalit askartelukamppeet riittää ja niitähän askartelijoilla on jo valmiiksi (paperia, liimaa, teippiä, sakset, maaleja tai musteita, kyniä yms.). Tuunaamiseen voit käyttää mitä kotoasi löytyy ja voit halutessasi tehdä vaikka koko haasteen kierrätysmateriaaleja käyttäen.

Viikon päästä siis lisää ja silloin ryhdytään hommiin! Seurailkaa postituksia täällä sekä Täti Punaisen blogissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: