Kiekuroita, kuusia ja kiekurakuusia

27.09.2007 at 22:17 (Joulukortit, Leimatut kortit, Uutuudet)

Vihdoinkin jotain uutta tännekin. Päivittelin eilen muutamia uusia leimasimia – niitä voi katsella täällä. Tällä kertaa uusien joukossa on muutama jouluteksti mutta vaihtelun vuoksi nämä ovat pallon sisällä. Lisäksi pallon voi vielä koristella erillisellä pallokehyksellä, joka mahtuu juuri näppärästi pallon ympärille. Jouluksi lisää myös kuusia: koukerokuusi (joka on oma suosikki!) sekä vähän tyylitellympi kolmiokuusi, josta on kaksi versiota. Niitä voi käyttää joko erikseen tai yhdessä. Ja sitten vielä kiekuroita ja koukeroita. Ja orpona joukossa vielä ’tahdomme’-leimasin vähän vekkulimpiin hääkutsuihin. Otin vaihteeksi vähän etumatkaa ja kokeilin, mitä näillä voisi tehdä.

kuusi1

Taustalle on leimattu luonnonvalkoiselle paperille kiekuroita (FS629) Brilliancen Mineral-musteella. Tämä on leikattu suorakulmioksi ja liimattu mustalle paperille ja sitten punaiselle korttipohjalle vasempaan laitaan. Kuusi (FS626) on leimattu samalle luonnonvalkoiselle paperille VersaMarkilla ja embossattu kultaisella jauheella (EP102). Paperi on sitten leikattu oikein kokoiseksi ja kiinnitetty mustalle paperille. Pienet timantit kuusen oksilla taitaa olla Tiimarista. Kiinnitin ne Mrs Glue -liimalla. Pieni pilkku liimaa haluamaasi kohtaan kuusenoksalle ja timantti siihen päälle, pinseteillä onnistuu parhaiten. Kuusi on sitten kiinnitetty korttipohjalle kohotarroilla. Sen alapuolelle on vielä embossattu ’hyvää joulua’ (FS275).

Tässä yksi päivä valo osui tuohon korttiin ja timantit siinä näyttivät ihan jouluvaloilta!

kuusi2

Ja toinen samanlainen kuusi heti perään. Tässä korttipohjan tausta on leimattu kiekuraleimasimella (FS630) ja VersaMarkilla. Lähelle alareunaa liimasin pätkän nauhaa reunasta reunaan. Kuusi on leimattu jälleen luonnonvalkoiselle paperille VersaMarkilla ja embossattu kultaisella kohojauheella. Paperin reunat on revitty ja värjätty Brilliancen kultaisella musteella sienen avulla. Kuusi on sitten liimattu korttipohjaan. Lopuksi vielä pistelin pisteitä punaisella Stickles-kimalleliimalla kuusenoksille.

3 kommenttia

  1. Outi said,

    Onpas ihania kortteja! Varsinkin alempi on minusta ihastuttava – tuon tapaisia voisi itsekin tehdä jouluksi…. jos saisi aikaiseksi 😀

    Tykkää

  2. Debby said,

    aivan ihania joulukortteja ,kiva tuo kuusi leimasin niin paljon erilaisia mahdollisuuksia.

    Tykkää

  3. Satu K said,

    Aivan ihanan yksin kertaisia joulukortteja olet uusilla leimasimilla tehnyt! Nuo timantit kuusessa etenkin ovat todella kiva säväys kortissa :o)
    Tuossa leimasimia katselinkin ja tuumailin, että josko itsekin tekisin myös leimasimilla joulukortteja. Olisi sitten mistä valita.

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.